Tuning zraz 2010 ponúkne aj súťaž kamiónov a motoriek

27.06.2010 Svidník

Svidník 27. júna (TASR) – Tohtoročný Tuning zraz Svidník, ktorý sa uskutoční 6. - 8. augusta na svidníckom, letisku ponúkne návštevníkom okrem prehliadky špeciálnych úprav automobilov, športových disciplín aj ...
Podujatie organizuje spoločnosť TUNING ZRAZ, s.r.o. , v spolupráci so Shark Tuning Clubom.
Ako dnes uviedol pre TASR PR manažér akcie Imrich Makó, podujatie odštartujú v piatok neónovou večernou jazdou mestom a vyhlásením výsledkov o najkrajšie vysvietené auto a najkrajšie auto zrazu.
V nasledujúcich dňoch sa diváci môžu tešiť na športové súťaže v dosahovaní maximálnej rýchlosti na 800 metrov, súboje v šprinte a slalome. Špeciálna cena čaká na klub s najväčším počtom áut zúčastnených na zraze. Program spestria vystúpeniami aj kaskadéri a ekvilibristi na motorkách.
\"Sme radi, že sa nám podarilo nadviazať spoluprácu s poľskými partnermi z Moto Show Masłów, pretože so svojim parkom budú určite zaujímavým obohatením zrazu, \" uviedol generálny manažér Tuning zrazu Tomáš Kromka.
Okrem tuningových atrakcií pripravili organizátori pre návštevníkov aj zaujímavý kultúrny program, v ktorom vystúpi napríklad Tina, Rytmus a Kabat revival.
Podobne ako v minulom roku bude sobotný večer patriť súťaži krásy Miss tuning 2010. Ale desať finalistiek nebude súťažiť iba o hlavný titul, priazeň hlasujúcej verejnosti môžu získať aj v nových kategóriách Miss Silueta, Miss Kiss a Miss Sympatia, ktorou sa stane finalistka s najvyššou vyzbieranou finančnou hotovosťou na zraze. Výťažok tejto zbierky sa organizátori rozhodli venovať na dobročinné účely. Makó dodal, že kasting na tohoročnú Miss tuning sa uskutoční 8. júla v Prešove.
 

Vyberte región